Obavijest o prijavi šteta od prirodne nepogode

više o tome ››

Izdavanje propusnica

Općinski Stožer civilne zaštite Općine Kapela, sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, izdaje propusnice SAMO za one građane koji prebivalište napuštaju iz vitalnih razloga poput skrbi o starijima, djeci i kupnje hrane (izvan mjesta prebivališta).
više o tome ››

Kontakt telefon za građane vezano za COVID-19

Poštovani sugrađani,

za sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima, a vezano za nastalu epidemiološku situaciju uzrokovanu pojavom koronavirusa COVID-19, možete se za sve informacije obratiti na dolje navedene dežurne telefonske brojeve:

1. Pozivni centar za sva pitanja vezana uz koronavirus - tel.: 113

2. Stožer civilne zaštite Općine Kapela - tel.: 098 / 706 - 032

3. Dežurni epidemiolog za BBŽ – tel.: 098 / 492 - 024

Stožer civilne zaštite Općine Kapela
Načelnik Stožera civilne zaštite Općine Kapela


Odluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.
više o tome ››

OBAVIJEST o mjerama sprječavanja širenja koronavirusa – COVID 19

Poštovani sugrađani,

s obzirom na situaciju vezanu uz prevenciju širenja zaraze koronavirusom i temeljem preporuke Stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa – COVID 19, molimo Vas da poslove vezane uz Općinu Kapela, ukoliko nisu hitni, odgodite, te Vas upućujemo na komunikaciju telefonski ili putem e-maila.
više o tome ››

INFO DANI u suradnji s LAG-om Sjeverna Bilogora i HBOR-om koji će se održati 19.02.2020. godine

LAG Sjeverna Bilogora HBOR-ov Područni ured za Sjeverozapadnu Hrvatsku u suradnji s LAG-om Sjeverna Bilogora organizira individualne razgovore poljoprivrednika i poduzetnika s voditeljem Područnog ureda Tomislavom Markovićem koji će se 19. veljače 2020. godine između 9:00 i 14:00 sati odvijati u Općini Rovišće za područje općina Kapela, Rovišće i Zrinski Topolovac.
više o tome ››

Područna škola Gornje Sredice – Završna konferencija

eu fondovi Dana 22.11.2019. godine u Područnoj školi Gornje Sredice održana je završna konferencija za medije povodom završetka provedbe projekta Poboljšanje energetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije Područne škole Gornje Sredice.
više o tome ››

Realizacija projekta Rekonstrukcija društvenog doma u Kapeli

VIDLJIVOST PROJEKTA Općina Kapela je prijavila projekt Rekonstrukcija društvenog doma u Kapeli i odobrena su joj sredstva za realizaciju ovog projekta od strane Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u iznosu od 7.136.593,03 kuna. Projekt će se realizirati tijekom 2019. i 2020. godine.
više o tome ››1 / 5 |  1 2 3 >  Last ›