Proslava Dana Općine Kapela obilježena brojnim događanjima

Dan Općine Kapela 2014 Obilježavanje Dana Općine Kapela započelo je kratkim govorom i molitvom župnika Mireka Hrvojića te polaganjem vijenaca na spomen obilježju braniteljima Marijanu Blažekoviću, Željku Koliću i Željku Štekoviću.
više o tome ››

Općina Kapela sa svojim udrugama uključila se u humanitarnu akciju za Slavoniju

Pomoć za Slavoniju Udruga Bilogorska sela općine Kapela i Udruga žena Babotok pokrenule su humanitarnu pomoć za nastradalo stanovništvo u poplavljenom području Slavonije.
više o tome ››

Tradicionalno druženje Udruga žena u Babotoku u općini Kapela

Udruge žena, Babotok 2014 Već tradicionalno udruga "Napredna žena Babotoka" organizira druženje s drugim udrugama žena iz općina Kapela i Virje i to prve nedjelje nakon Uskrsa.
više o tome ››

Na toranj župne crkve Marije Magdalene u Kapeli dignuto novo zvono

Zvona Crkveni toranj koji je srušen u potresu 1938. godine obnovljen je zahvaljujući inicijativi župnika Mireka Hrvojića još 2004. godine, a gradnja je počela 2011.
više o tome ››

Udruga napredna žena Babotok organizirala predavanje o raku dojke

Babotok - predavanje rak dojke U petak, 28.ožujka 2014. u vatrogasnom domu Babotoka održano je predavanje o raku dojke. Predavanje je organizirala Udruga napredna žena Babotok, a održale su predstavnice Udruge s bolestima dojke „Narcise“ iz Đurđevca.
više o tome ››

Održana skupština Udruge Bilogorska sela Općine Kapela

Udruga Bilogorska sela U petak, 31. siječnja 2014. godine u Vatrogasnom domu u Općini Kapela Udruga Bilogorska sela održala je svoju prvu godišnju i izbornu skupštinu.
više o tome ››

Udruga žena Babotok održala redovnu skupštinu

Skupština Udruge žena Babotoka U vatrogasnom domu Babotoka Udruga žena Babotok održala je svoju redovnu 51. godišnju skupštinu. Skupštini su prisustvovale sve članice udruge.
više o tome ››3 / 4 |  < 1 2 3 4 >