Realizacija projekta Rekonstrukcija društvenog doma u Kapeli

VIDLJIVOST PROJEKTA Općina Kapela je prijavila projekt Rekonstrukcija društvenog doma u Kapeli i odobrena su joj sredstva za realizaciju ovog projekta od strane Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u iznosu od 7.136.593,03 kuna. Projekt će se realizirati tijekom 2019. i 2020. godine.
više o tome ››

Realizacija projekta Rekonstrukcija nerazvrstane ceste: Gornje Zdelice – Donji Mosti s odvojcima

Nerazvrstana cesta Općina Kapela je prijavila projekt Rekonstrukcija nerazvrstane ceste: dionica Gornje Zdelice – Donji Mosti s odvojcima i odobrena su joj sredstva za realizaciju ovog projekta od strane Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u iznosu od 1.848.825,98 kuna.
više o tome ››

Održana konferencija za medije povodom predstavljanja projekta ‘Zaželi – Program zapošljavanja žena’

Zaželi U vinariji Coner u Jabučeti u ponedjeljak 04.06.2018. je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen projekt ''Zaželi''.
više o tome ››

Svečano otvorena cesta Gornje Zdjelice u Općini Kapela

Cesta Zdjelice Načelnik Općine Kapela Danijel Kovačec i bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, otvorili su Općinsku nerazvrstanu cestu Gornje Zdjelice.
više o tome ››

Obilježena 76. obljetnica prvog ratnog zločina u Donjim Mostima

Donji Mosti Obilježena 76. obljetnica prvog ratnog zločina koji se dogodio u selu Donji Mosti 10. travnja 1941. godine, gdje su žrtve bile 11 hrvatskih seljaka, a obilježeno je i prešućivanje 71 žrtve iz II. svjetskog rata i poraća iz sela Donji, Srednji i Gornji Mosti.
više o tome ››

U 2017. nastavlja se obnova prometnica na području Bjelovarsko-bilogorske županije

Ceste Do kraja godine planira se obnova 20 kilometara prometnica vrijednih oko 20 milijuna kuna
više o tome ››

Svečano otvorena novoasfaltirana cesta u Staroj Diklenici

Stara Diklenica U srijedu, 9. studenog, rezanjem vrpce svečano je otvorena novoasfaltirana cesta u Staroj Diklenici, u Općini Kapela. Riječ je o makadamskoj cesti koja je sada presvučena novim slojem asfalta u duljini od 1075 metara, čija je vrijednost radova bila 940.000,00 kuna. Investitor radova bila je Županijska uprava za ceste, i na zadovoljstvo prvenstveno mještana Stare Diklenice obnovljenja prometnica puštena je u promet.
više o tome ››3 / 6 |  < 1 2 3 4 5 >  Last ›