Ulice u Općini Kapela postaju sve ljepše, a mještani zadovoljniji

Cesta u Zdjelicama U Gornjim Zdjelicama u Općini Kapela ovih dana završeno je asfaltiranje dviju ulica. Prema riječima mještana pripreme su započele s lijepim danima ožujka i sve je bilo gotovo u tjedan dana.
više o tome ››

Mostovljanska seoska manifestacija

Povratak u prošlost Novoosnovana udruga žena “Mostovljanke” iz Srednjih Mosti održala je svoju prvu seosku manifestaciju pod nazivom „Povratak u prošlost“.
više o tome ››

Proslava 60. godišnjice DVD-a Gornje Zdjelice i druženje društava iz dvije županije

DVD Gornje Zdjelice DVD Gornje Zdjelice iz Koprivničko-križevačke županije proslavilo je 60. godišnjicu svoga društva. Uz DVD-e iz Koprivničko-križevačke županije slavlju su prisustvovala i društva iz Bjelovarsko-bilogorske županije, DVD iz Općine Kapela na čelu s zapovjednikom Dariom Prelecom i načelnikom općine Danijelom Kovačecom.
više o tome ››

Proslava Dana Općine Kapela obilježena brojnim događanjima

Dan Općine Kapela 2014 Obilježavanje Dana Općine Kapela započelo je kratkim govorom i molitvom župnika Mireka Hrvojića te polaganjem vijenaca na spomen obilježju braniteljima Marijanu Blažekoviću, Željku Koliću i Željku Štekoviću.
više o tome ››

Općina Kapela sa svojim udrugama uključila se u humanitarnu akciju za Slavoniju

Pomoć za Slavoniju Udruga Bilogorska sela općine Kapela i Udruga žena Babotok pokrenule su humanitarnu pomoć za nastradalo stanovništvo u poplavljenom području Slavonije.
više o tome ››

Tradicionalno druženje Udruga žena u Babotoku u općini Kapela

Udruge žena, Babotok 2014 Već tradicionalno udruga "Napredna žena Babotoka" organizira druženje s drugim udrugama žena iz općina Kapela i Virje i to prve nedjelje nakon Uskrsa.
više o tome ››

Na toranj župne crkve Marije Magdalene u Kapeli dignuto novo zvono

Zvona Crkveni toranj koji je srušen u potresu 1938. godine obnovljen je zahvaljujući inicijativi župnika Mireka Hrvojića još 2004. godine, a gradnja je počela 2011.
više o tome ››3 / 4 |  < 1 2 3 4 >