Obilježen Dan Općine Kapela polaganjem vijenaca, svečanom sjednicom i druženjem

Dan općine Najzaslužnijima za razvoj Općine uručena su priznanja i zahvalnice
više o tome ››

Župan Bajs potpisao ugovor s Udrugom matice umirovljenika Kapela

Ugovori Sufinanciran je projekt - Borba protiv samoće i poboljšanje kvalitete života
više o tome ››

Župan Damir Bajs posjetio Općinu Kapela i darivao bebu Jakova Zafirova

Župan Bajs u Općini Kapela U sklopu radne posjete općini Kapela, župan je posjetio i mjesto Gornji Mosti u kojem živi obitelj Zafirov te darivao malog Jakova, prvu bebu u općini Kapela u 2016. godini.
više o tome ››

U Babotoku održane dvije redovne godišnje skupštine

Skupština DVD Kapela U Vatrogasnom domu Babotoka početkom veljače održane su dvije redovne godišnje skupštine. Svoju 54. godišnju skupštinu održala je Udruga Napredna žena Babotok, na kojoj su bile prisutne sve članice Udruge te vijećnik Općine Kapela Niko Belec.
više o tome ››

Ulice u Općini Kapela postaju sve ljepše, a mještani zadovoljniji

Cesta u Zdjelicama U Gornjim Zdjelicama u Općini Kapela ovih dana završeno je asfaltiranje dviju ulica. Prema riječima mještana pripreme su započele s lijepim danima ožujka i sve je bilo gotovo u tjedan dana.
više o tome ››

Mostovljanska seoska manifestacija

Povratak u prošlost Novoosnovana udruga žena “Mostovljanke” iz Srednjih Mosti održala je svoju prvu seosku manifestaciju pod nazivom „Povratak u prošlost“.
više o tome ››

Proslava 60. godišnjice DVD-a Gornje Zdjelice i druženje društava iz dvije županije

DVD Gornje Zdjelice DVD Gornje Zdjelice iz Koprivničko-križevačke županije proslavilo je 60. godišnjicu svoga društva. Uz DVD-e iz Koprivničko-križevačke županije slavlju su prisustvovala i društva iz Bjelovarsko-bilogorske županije, DVD iz Općine Kapela na čelu s zapovjednikom Dariom Prelecom i načelnikom općine Danijelom Kovačecom.
više o tome ››2 / 4 |  < 1 2 3 4 >