Općina Kapela › vijesti › izdavanje-propusnica

Izdavanje propusnica

Ispiši

Općinski Stožer civilne zaštite Općine Kapela, sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, izdaje propusnice SAMO za one građane koji prebivalište napuštaju iz vitalnih razloga poput skrbi o starijima, djeci i kupnje hrane (izvan mjesta prebivališta).

Ne trebaju Vam propusnice za kretanje unutar područja Općine Kapela i pripadajućih naselja, no ipak i tu morate ograničiti svoje kretanje samo na nužno!

Za stanovnike koji trebaju hitnu medicinsku skrb tu propusnicu izdaje izabrani liječnik obiteljske medicine, a za ostale razloge poput odlaska na posao, propusnicu izdaje odgovorna osoba u pravnoj osobi, odnosno poslodavac.

Ukoliko spadate u skupinu kojoj Općinski stožer treba izdati propusnicu, molimo da obrazac skinete ovdje na našim stranicama i popunjenog ga vratite na mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Zahtjevi će se zaprimati isključivo elektronskim putem na gore navedeni e-mail, a na isti način će se izdavati i propusnice.

Zahtjev je potrebno predati barem 12 sati prije nego je potrebna propusnica.

Iznimno, ukoliko netko nema mogućnost rješavanja propusnica elektroničkim putem, može uz prethodnu najavu na telefonski broj: 043/884-178, preuzeti Zahtjev u prostorijama Općine Kapela u vremenu od 08:00 – 10:00 sati radnim danom. Zahtjevi predani na ovaj način mogu se ovjereni preuzeti idući radni dan od 08:00 – 10:00 sati.

Obrazac – Zahtjev
Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH

Stožer civilne zaštite Općine Kapela
Načelnik Stožera civilne zaštite Općine Kapela