Općina Kapela › vijesti › odrzhana-redovna-skupshtina-vatrogasaca-u-babotoku
Skupština DVD-a u Babotoku

Održana redovna skupština vatrogasaca u Babotoku

Ispiši
Skupština DVD-a u Babotoku Skupština DVD-a u Babotoku Skupština DVD-a u Babotoku Skupština DVD-a u Babotoku Skupština DVD-a u Babotoku Skupština DVD-a u Babotoku Skupština DVD-a u Babotoku

U subotu, 25. siječnja 2014. godine vatrogasci Babotoka održali su svoju 62. redovnu godišnju Skupštinu u vatrogasnom domu Babotok.

Nakon himne i minute šutnje za preminule vatrogasce, prešlo se na dnevni red ove skupštine. Bio je izvještaj o radu prošle godine gdje je blagajnik izvijestio o financijskom stanju, a zatim plan rada za ovu godinu i razno. Rezultati su pokazali da su vatrogasci bili dosta aktivni prošle godine. Bili su na raznim natjecanjima, neki su bili na školovanju, uređivao se vatrogasni dom i drugo. Prošle godine nije bilo niti jednog požara.

Donesen je i usvojen plan rada za ovu godinu. Skupštini su prisustvovali vatrogasci iz područja općine Kapela kao i vatrogasci iz Virja i Donjih Zdjelica sa kojima dobro surađuju. Od gostiju su bili zapovjednik VZ BBŽ gospodin Željko Jambrek i načelnik Općine Kapela Danijel Kovačec.

Nakon završene skupštine održan je i domjenak uz gulaš i kolače koje su donijele članice Udruge žena. Ovaj put izostala je muzika jer nisu mogli doći radi snijega.